Nails

Nails 2024-04-02T11:29:15+00:00

Τεχνητά Νύχια

Οι τεχνικές των τεχνητών νυχιών χάρισαν στις γυναίκες τα νύχια που ποθούν. Μπορεί τα φυσικά νύχια σας να σπάνε, να μην μεγαλώνουν εύκολα και η εμφάνισή τους να είναι κακή.
Τώρα όμως υπάρχει λύση. Μέσα σε λίγο χρόνο μπορούμε να μεταμορφώσουμε τα χέρια μας και να αποκτήσουμε τη λάμψη των celebrities. Αυτές οι τεχνικές μπορούν επίσης να εφαρμοστούν και για την αποκατάσταση των φυσικών νυχιών που έχουν υποστεί βλάβες από παθήσεις, ατυχήματα ή κακές συνήθειες όπως είναι το φάγωμα των νυχιών.
Είμαστε στο χώρο της περιποίησης των άκρων 24 χρόνια τώρα και κατευθείαν μία θέση ανάμεσα στους νικητές της κατηγορίας τεχνητών νυχιών του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού beauty Greece.
Αξίζετε μόνο το καλύτερο και μπορείτε να το έχετε μαζί μας.

Το acrygel είναι ένα νέο για τα ελληνικά δεδομένα προϊόν που ήρθε για να μείνει οριστικά. Σύντομα θα αντικαταστήσει το τζελ και το ακρυλικό σε όλες τις εφαρμογές τεχνητών νυχιών. Πρόκειται για την επανάσταση στα τεχνητά νύχια όπως ακριβώς έγινε με το ημιμόνιμο βερνίκι στο απλό μανικιούρ. Συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα του ακρυλικού και του τζελ χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματα τους. Πολυμερίζεται όπως το τζελ αλλά δεν δημιουργεί κάψιμο κατά τον πολυμερισμό. Έχει υψηλές αντοχές και έχει την ίδια διάρκεια και εφαρμόζεται για επίσμάλτωσή του φυσικού νηχιού, για επιμήκυνση των νυχιών μας και για συντήρηση των τεχνητών νυχιών αλλά και για αποκατάσταση κατεστραμμένων φυσικών νυχιών. Είναι καλύτερο γιατί δεν μυρίζει καθόλου. Είναι πιο ελαστικό και με πιο ελαφριά αίσθηση. Δεν προκαλεί αλλεργίες και προστατεύει το φυσικό νύχι λόγω της βάσης που χρησιμοποιείται. Δεν δημιουργούνται φουσκώματα και έτσι δεν χρειάζεται να αφαιρέσουμε πολύ υλικό κατά τη συντήρηση με αποτέλεσμα την προστασία του φυσικού νυχιού από φθορά. Η συντήρηση γίνεται κάθε τρεις εβδομάδες κι εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας.

Οι γυναίκες το αγαπήσαμε. Είναι ένα υλικό υψηλής τεχνολογίας μεγάλης αντοχής και άριστης αισθητικής. Δίνει την μεγαλύτερη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Μπορεί να εφαρμοστεί για επίσμάλτωσή των φυσικών νυχιών, επιμήκυνση τους, συντήρηση των τεχνιτών νυχιών και αποκατάσταση κατεστραμμένων φυσικών νυχιών. Η συντήρηση γίνεται κάθε τρεις εβδομάδες.

Όλα τα υλικά για την επιμήκυνση, επισμάλτωση και συντήρηση των τεχνητών νυχιών κατά τον πολυμερισμό τους συνδέονται με το φυσικό νύχι μας. Άρα η αφαίρεση τους πρέπει να γίνει με τον σωστό τρόπο έως 3 – 4 εβδομάδες μετά την τελευταία εφαρμογή. Μετά την αφαίρεση του υλικού με εμβάπτιση, φροντίζουμε τα φυσικά νύχια με ένα ολοκληρωμένο μανικιούρ. Προαιρετικά μπορείτε να συνεχίσετε την ενυδάτωση και ενδυνάμωση στο σπίτι με θεραπεία κερατίνης.

Φυσικά Νύχια

Τα χέρια μας αποτελούν εργαλείο έκφρασης και είναι ένα σημείο που όλοι προσέχουν. Γι’ αυτό οι nail experts μας θα σας προσφέρουν όχι μόνο περιποιημένα άκρα και υγιή νύχια αλλά και τα trends της κάθε εποχής. Η nail art masters της ομάδας μας θα δημιουργήσουν γεια σας μοναδικά σχέδια και η τεράστια συλλογή χρωμάτων που διαθέτουμε θα σας καταπλήξει. Στον boutique χώρο μας που προσφέρει ζεστό και φιλικό περιβάλλον και είναι αμαρτία εξοπλισμένος με τους κανόνες υγιεινής να πληρούνται σχολαστικά θα απολαύσετε την απόλυτη nail art εμπειρία.
Με τη μέθοδο του στεγνού μανικιούρ – πεντικιούρ (χρήση τροχού) εξασφαλίζουμε τα καλύτερα, τα πιο ασφαλή για τα πετσάκια και το νύχι και μεγαλύτερης διάρκειας αποτελέσματα. Επιλέξτε ανάμεσα σε βερνίκι, βερνίκι μεγάλης διάρκειας η ημιμόνιμο βερνίκι. Κάντε σχέδια ή όχι. Σίγουρο είναι ότι θα έχετε τα νύχια που ονειρεύεστε.
Τα πόδια μας σίγουρα αξίζουν την μεγαλύτερη προσοχή μας. Μας στηρίζουν και μας πηγαίνουν παντού. Γι’ αυτό πρέπει να τα νιώθουμε ξεκούραστα και να είναι σε άριστη κατάσταση. Οι ποδολόγοι μας θα φροντίσουν τα πόδια σας και θα αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα σας ταλαιπωρεί. Όπως νύχια που ‘’μπαίνουν μέσα’’, κάλους, σκληρύνσεις, ραγάδες,. Θα προετοιμάσουν τα νύχια και το δέρμα για τη θεραπεία κατά των μυκητιάσεων και θα σας συμβουλέψουν για την φροντίδα των ποδιών σας στο σπίτι.
Διαθέτουμε άρτια εκπαίδευση , εικοσαετή πείρα, υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένα φαρμακευτικά προϊόντα καθώς και τα πιο σύγχρονα εργαλεία και βοηθήματα ποδολογίας.
Για να διασφαλίσουμε την άριστη κατάσταση του φυσικού νυχιού μας κατά τη διάρκεια αλλά και ανάμεσα στις εφαρμογές ημιμόνιμου βερνικιού επιβάλλεται η αφαίρεση του να γίνεται από nail technicians. Είναι μία απλή και γρήγορη διαδικασία όμως απαραίτητη για να διατηρήσουμε την άριστη κατάσταση των νυχιών μας.