Beauty

Beauty 2023-07-20T10:57:13+00:00

Φρύδια

Το σχήμα των φρυδιών μας είναι κυρίαρχο χαρακτηριστικό του προσώπου μας. Γι’ αυτό πρέπει να είναι άψογο. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε υπηρεσίες μας  ποια είναι η κατάλληλη για εσάς ώστε να αποκτήσετε τα ιδανικά φρύδια. Οι eyebrow experts μας είναι εδώ να σας φροντίσουν και να σας συμβουλεύσουν. Εκπαιδευμένες στις πιο σύγχρονες και εξελιγμένες τεχνικές, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας προϊόντα και ενημερωμένες για τα τελευταίες τάσεις  μπορούν να σας χαρίσουν την εικόνα που ονειρεύεστε.

Την φροντίδα των φρυδιών σας στο σπίτι θα σας την εξασφαλίσει η άριστη σειρά προϊόντων που διαθέτουμε, από την οποία μπορούμε να σας προτείνουμε αυτά που χρειάζεστε.

Απαιτεί την τακτική ανανέωση του σχήματος των φρυδιών ανά 15 μέρες. Γίνεται με τσιμπιδάκι.

Ιδανική μέθοδος για ανοιχτόχρωμα φρύδια και φρύδια με λευκές τρίχες. Εξασφαλίζει τη βελτίωση του σχήματος των φρυδιών και κάλυψη των λευκών τριχών καθώς διορθώνονται οι αναλογίες του προσώπου και το βλέμμα γίνεται εντονότερο.

Είναι μια μόνιμη θεραπεία φρυδιών κατά την οποία διορθώνεται το σχήμα των φρυδιών μεταθέτοντας τις τρίχες στην σωστή θέση, χρησιμοποιώντας έναν όρο υψηλής τεχνολογίας. Στο τελευταίο στάδιο εφαρμόζεται κερατίνη. Η δομή της τρίχας βελτιώνεται και ίδια η τρίχα διογκώνεται με αποτέλεσμα να καλύψει τα κενά. Το πάχος της τρίχας αυξάνεται κατά μέσο όρο 24 % σε μόλις τρεις συνεδρίες. Επίσης διεγείρει τη ρίζα και την παραγωγή κερατίνης.  Είναι μια απλή και ασφαλής θεραπεία. Το αποτέλεσμα είναι καλοχτενισμένα και πυκνά  φρύδια με λεία υφή και πλουσιότερη θρέψη της δομής της τρίχας.

Το τατουάζ φρυδιών αποτελεί την πλέον μόνιμη μέθοδο διόρθωσης του σχήματος των φρυδιών. Χρησιμοποιούνται υποαλλεργικά χρώματα μεγάλης διάρκειας και είναι κατάλληλη μέθοδος για τη δημιουργία μεμονωμένων τριχών καθώς και σκίασης. Μπορεί να εφαρμοστεί συνολικά ή και σε μεμονωμένα σημεία του φρυδιού. Χρησιμοποιείται μόνη της ή και σε συνδυασμό με microblading. Οι eyebrow experts θα διαλέξουμε το κατάλληλο χρώμα για τα φρύδια σας ώστε να αποκτήσετε απόλυτα φυσικά φρύδια που δεν αλλάζουν χρώμα με την πάροδο του χρόνου. Σε ένα μήνα μετά την πρώτη εφαρμογή απαιτείται μία επαναληπτική επίσκεψη και ολική ανανέωση θα χρειαστεί περίπου σε 2-3 χρόνια.

Απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν να διορθώσουν το σχήμα των φρυδιών τους, είτε έχουν πτώση τριχών λόγω κάποιας πάθησης. Πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι το φυσικό αποτέλεσμα. Υπάγεται στην κατηγορία του μόνιμου μακιγιάζ και είναι μια ασφαλής μέθοδος. Η εμφύτευση των χρωστικών στην επιδερμίδα γίνεται με ένα χειροκίνητο πενάκι. Ασκείται απαλή πίεση και έτσι το δέρμα εμποτίζεται με υποαλλεργικές χρωστικές ουσίες, σχηματίζοντας πολλές λεπτές γραμμές. Η χρωστικές ουσίες εισχωρούν στην ανώτερη στοιβάδα του δέρματος και έτσι εξασφαλίζουμε φυσικό αποτέλεσμα. Κατά την εφαρμογή γίνεται χρήση τοπικού αναισθητικού και ο πόνος είναι σχεδόν μηδενικός. Μπορεί να συνδυαστεί με την τεχνική σκίασης. Το αποτέλεσμα διαρκεί 6 – 24 μήνες. Μετά την πρώτη εφαρμογή απαιτείται μία επαναληπτική συνεδρία σε 30 ημέρες.

Βλεφαρίδες

Τώρα μπορείτε να πετάξετε τη μάσκαρα επιλέγοντας τη μέθοδο που σας ταιριάζει!

Ιδανική μέθοδος Εάν επιθυμείτε απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς την τοποθέτηση extensions!

Η πλαστικοποίησή των βλεφαρίδων είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος που πυκνώνει και καμπυλώνει τις βλεφαρίδες. Δίνει λεία υφή και πλούσια θρέψη της δομής της τρίχας και επιφέρει στην πάχυνση της τρίχας η οποία αυξάνεται κατά μέσο όρο 24 % σε μόλις τρεις συνεδρίες. Χάρη στο ειδικό μπικουτί διαμορφώνει το βλέμμα με λεπτομέρεια. Δεν έχει περιορισμό στον αριθμό των εφαρμογών και είναιη  καλύτερη λύση κατά τη διάρκεια όλου του χρόνου και ιδιαίτερα το καλοκαίρι που η μάσκαρα μας ταλαιπωρεί λόγω της ζέστης και της θάλασσας. Μπορεί να συνδυαστεί με βαφή βλεφαρίδων (lash tint) για να πετύχουμε καμπυλωμένες, παχύτερες και εντονότερες βλεφαρίδες.  Συνίσταται η επανάληψη κάθε τέσσερις έως έξι εβδομάδες.

Εάν έχετε ανοιχτόχρωμες βλεφαρίδες  τώρα έχετε τη λύση για έντονο βλέμμα!

Δώστε εντονότερο χρώμα στις βλεφαρίδες σας και μειώστε την χρήση της μάσκαρα. Είναι μια απλή και απόλυτα ασφαλής μέθοδος. Χρησιμοποιούμε υποαλλεργικές και υψηλής τεχνολογίας χρωστικές για ασφάλεια και διάρκεια τέσσερις έως έξι εβδομάδων.

Πρόσωπο

Η τέλεια, λαμπερή και υγιής επιδερμίδα του προσώπου, μας γεμίζει αυτοπεποίθηση.

Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες, οι κακές μας συνήθειες, το άγχος αλλά και ο χρόνος επηρεάζουν το πρόσωπο μας καθώς γίνεται θαμπό και κουρασμένο.

Εμείς μπορούμε να αναζωογονήσουμε την επιδερμίδα σας με εξειδικευμένες θεραπείες προϊόντα. Αφεθείτε στα χέρια μας, χαλαρώστε και αποκτήστε νεανική όψη.

Ο βαθύς καθαρισμός του δέρματος απομακρύνει τα μαύρα στίγματα, το σμήγμα από τους πόρους και τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Προλαμβάνει την ακμή στις νεαρές ηλικίες και καταστέλλει την επιδείνωση τους ενήλικες. Κατάλληλος για όλες τις εποχές του χρόνου, συνίσταται δύο φορές το χρόνο.

Με αυτή τη θεραπεία επιτυγχάνουμε ζωηρή, καθαρή, ενυδατωμένη και πιο λαμπερή επιδερμίδα. Περιλαμβάνει τον καθαρισμό του δέρματος από ρύπους και την απολέπιση του, καθώς και  ενυδάτωση με εξειδικευμένες κρέμες που εισχωρούν στο δέρμα κατά τη διάρκεια του μασάζ.

Είναι μια πρωτοποριακή μη επεμβατική , ευχάριστη και ανώδυνη θεραπεία που εξισορροπεί την υγεία και την ομορφιά του δέρματος. Βασίζεται στο βομβαρδισμό του δέρματος με οξυγόνο καθαρό σε ποσοστό άνω του 94% με τη βοήθεια ενός αερογράφου.

Το οξυγόνο εγχύεται  στο δέρμα μέσω  υποπίεσης τρεις φορές υψηλότερησ έναντι της ατμοσφαιρική. Ταυτόχρονα εγχύοντε υψηλής ποιότητας δραστικά συστατικά. Είναι κατάλληλη θεραπεία για πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Επιλέγοντας την active oxygen therapy πετυχαίνουμε:

-Ισχυρή ενυδάτωση συγκρατώντας την υγρασία στο δέρμα.

-Επουλωτική δράση μειώνοντας ερεθισμούς και εξανθήματα.

-Αντιμικροβιακή και αντιμυκητιασική δράση.

-Ισχυρή αντιοξειδωτική δράση κατά της φωτογήρανσης.

-Ενεργοποίηση του μεταβολισμού των κυττάρων.

-Διέγερση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης.

-Ενδυνάμωση του συνδετικού ιστού.

-Μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

-Αναστολή της οξείδωσης της βιταμίνης Α στο δέρμα.

-Ενίσχυση του μικροκυκλοφορικού συστήματος.

-Απόφραξη των τριχοσμηγματογόνων αδένων.

-Καταπολέμηση μαύρων κύκλων και οιδημάτων.

-Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχουμε μετά από οκτώ εφαρμογές, δύο φορές την εβδομάδα και συντήρηση ανά 2 – 3 μήνες. Πετυχαίνουμε ανανέωση των κυττάρων σε ποσοστό 60 έως 80 %. Για την διατήρηση και ενίσχυση των αποτελεσμάτων συνίσταται η φροντίδα στο σπίτι με τα εξειδικευμένα προϊόντα της isol τα οποία σας παρέχουμε.

Σώμα

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Cavitation & RF!

Το Cavitation είναι μία νέα επαναστατική τεχνολογία που μέσω ήχου χαμηλής συχνότητας (40 kHz) δημιουργεί μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα που καθώς καταρρέουν καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη άρα και την δομή των λιποκυττάρων (lipolytic effect).Ετσι επιτυγχάνεται μη αναστρέψιμη καταστροφή τους.

Το φαινόμενο λέγεται cavitation effect «σπηλαίωση». Είναι μια μέθοδος ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής, χωρίς επιπλοκές. Κάθε συνεδρία  είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία κατά του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Τα πρώτα αποτελέσματα τα βλέπουμε από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες και είναι άμεσα ορατά σε πόντους, ενώ μειώνεται αισθητά η αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Η συχνότητα των συνεδριών είναι 1 με 2 φορές την εβδομάδα και ο τελικός αριθμός εξαρτάται από την ανταπόκριση του σώματος στην κάθε συνεδρία συνήθως από 8 ως 12 συνεδρίες.

Η θεραπεία cavitation εφαρμόζεται συνηθέστερα σε περιοχές του σώματος με περιττό τοπικό λίπος, όπως σε μηρούς, γλουτούς, εσωτερικό των γονάτων, κοιλιά, στα πλαϊνά μέρη της πλάτης κάτω από το στηθόδεσμο και τα χέρια.

  • Καταπολέμηση τοπικού πάχους
  • Σμίλευση σώματος
  • Επιτάχυνση του μεταβολισμού
  • Μείωση κυτταρίτιδας

Multipolar RF για σύσφιξη του δέρματος και μείωση της κυτταρίτιδας. Χρησιμοποιεί δύο εφαρμογές σε ένα σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε σύσφιξη του δέρματος και μείωση της κυτταρίτιδας, όλα σε μια θεραπεία!!!

Η τεχνολογία των RF διαπερνά́ τα στρώματα του δέρματος, εισχωρεί σε βάθος για να θερμάνει επιλεκτικά τον ιστό του δέρματος και τον εξωκυττάριο χώρο (ECM), όπου είναι ενσωματωμένες οι ίνες κολλαγόνου. Η τοπική θέρμανση προκαλεί άμεση σύσπαση των ινών κολλαγόνου και ταυτόχρονα αυ- ξάνει το μεταβολισμό των ινοβλαστών έτσι ώστε να επιταχυνθεί η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Η εστιακή θέρμανση των λιποκυττάρων σε αυτές τις συγκεκριμένες περιοχές αυξάνει το ρυθμό με τον οποίο λίπος απελευθερώνεται από το θερμαινόμενο ιστό.

Tο Multipolar RF , τεχνολογία επόμενη γενιάς , ως μια μη επεμβατική ασφαλή αλλά αποτελεσματική εναλλακτική λύση. Το Multipolar RF είναι κλινικά αποδεδειγμένο , ότι δρα σε όλους τους τύπους δέρματος με στόχο την ανάπλαση του κολλαγόνου, τη σύσφιξη και την αύξηση της τονικότητας του δέρματος . ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ  CAVITATION

  • Σύσφιξη προσώπου – σώματος
  • Μείωση ρυτίδων
  • Λιποδιάλυση
  • Μείωση κυτταρίτιδας