Hair

Hair 2024-04-02T15:04:23+00:00

Κούρεμα

Το κούρεμα αναδεικνύει το χρώμα και το χτένισμα των μαλλιών μας. Συμβουλευτείτε τις hairstylist στο χώρο μας για να αποφασίσετε τη γραμμή που σας εκφράζει,  εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και αναδεικνύει το πρόσωπό σας και το στυλ σας.

Το χτένισμα είναι καθημερινή ανάγκη μας. Δημιουργούμε αυτό που σας ταιριάζει με άριστης ποιότητας και καινοτόμα προϊόντα στάιλινγκ αλλά και υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό ώστε να διασφαλίσουμε την ποιότητα και την ομορφιά των μαλλιών σας.

Χαρίστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια ενός επαγγελματικού λουσίματος με εξειδικευμένα προϊόντα ανάλογα την αναγκών σας!

Για άψογο αποτέλεσμα στο χρώμα σας και απόλυτη κάλυψη των λευκών απαιτούνται μόνο υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας βαφές. Γι’ αυτό εμείς χρησιμοποιούμε μόνο αυτές! Βασική μας επιλογή είναι η wellα η οποία αναγνωρίζεται παγκοσμίως για τα τέλεια αποτελέσματα στα ξανθά χρώματα. Εάν είστε ξανθιά είμαστε οι expert! Η εξειδίκευση μας ωστόσο δεν σταματά εδώ! Μπορούμε να εγγυηθούμε άψογα αποτελέσματα και με μεγάλη διάρκεια σε όλες τις αποχρώσεις όπως φωτεινά χάλκινα, βαθιά κόκκινα, ζωηρά κάστανα και μαύρα διατηρώντας τα μαλλιά σας υγιή και πλούσια. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν!

Color Fresh

Το Color Fresh είναι ιδανική πρόταση για περιποίηση του χρώματος στο σπίτι. Ιδανικό για γυναίκες και άντρες. Νέους στο χρώμα ή για απαλό φρεσκάρισμα & ενίσχυση, καθώς και για άντρες που χρειάζονται ένα μακιγιάρισμα των λευκών μαλλιών τους.
Το Color Fresh είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο, απαλό ενισχυτικό χρώματος με απαλή περιποιητική σύνθεση και όξινο pH, εμπλουτισμένη με ένα περιποιητικό σύμπλεγμα βιταμινών για απίστευτη λάμψη. Είναι ιδανικό για φρεσκάρισμα του χρώματος ανάμεσα στις βαφές και για χρωματική διόρθωση. Ενυδατώνει και λειαίνει τα μαλλιά με έως και 50% περισσότερη λάμψη είναι χωρίς αμμωνία και οξυζενέ και είναι μια γρήγορη και εύκολη εφαρμογή. Διαθέτει ασημί αποχρώσεις για ραφινάρισμα των γκρίζων/λευκών μαλλιών Διαρκεί έως και 10 λουσίματα και Επιτυγχάνεται Έως και 30% κάλυψη των γκρίζων/λευκών μαλλιών και κυρίως είναι έτοιμο για χρήση.

Ναι ένα σύστημα απαλής εξισορρόπησης χρώματος που προστατεύει τα μαλλιά από τη φθορά για προσαρμογή, αλλαγή και διόρθωση ανεπιθύμητων μονίμων χρωματικών αποτελεσμάτων.
Είναι μια εναλλακτική πιο ήπια για τα μαλλιά λύση, αντί των προϊόντων υπεροξειδίου, για τη μείωση του ανεπιθύμητου οξειδωτικού χρώματος που ταυτόχρονα σέβεται τη φυσική μελανίνη των μαλλιών χωρίς να ξανοίγει το φυσικό τους χρώμα.
– Μειώνει τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα βαφής.
– Μειώνει το ύψος τόνου και την απόχρωση του οξειδωτικού χρώματος
– Σέβεται τη φυσική δομή της τρίχας.
– Δεν ξανοίγει το φυσικό χρώμα.
– Βελτιστοποιεί και προετοιμάζει τα μαλλιά για ένα νέο χρώμα.
– Εύκολη και αξιόπιστη εφαρμογή.
– Χωρίς υπεροξείδιο, χωρίς αμμωνία, χωρίς άρωμα.

Χρησιμοποιούμε το Blondor της Wella Professionals γιατί είναι μια σειρά προϊόντων που προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα σε κάθε τόνο ξανθού και μας βοηθά να δημιουργήσουμε την τέλεια λύση χρώματος για κάθε look.
Γιατί Προϊόντα Blondor:
• Για αξιόπιστο αποχρωματισμό στα μαλλιά που είναι ήπιος για το δέρμα της κεφαλής
• Μεγάλη ποικιλία ξανθών αποχρώσεων, από ζεστό έως πολύ ψυχρό ξανθό
• Μια γρήγορη υπηρεσία ανταυγειών

Το Wellaplex είναι ένα προϊόν δημιουργίας δεσμών με Opti pH system που αναδομεί τους δεσμούς της τρίχας για πιο δυνατά μαλλιά. Το OPTI pH SYSTEM προσφέρει βέλτιστη εισχώρηση των μορίων του προϊόντος αποχρωματισμού και τις χρωστικές για τέλεια αποτελέσματα βαφής και ξανοίγματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την εφαρμογή του αποχρωματισμού ή σε δεύτερο χρόνο σαν θεραπεία αναδόμησης.

Θεραπείες

Είναι μία υπηρεσία που γίνεται αποκλειστικά στο κομμωτήριο και χαρίζει φωτεινότητα και απαλότητα στα μαλλιά, που διαρκεί. Με τον ειδικό όρο για λάμψη που ακτινοβολεί έχουμε έως και 72 ώρες έλεγχο ενάντια στην φριζάρισμα!
Αποτελεί μία θεραπεία ιδανική για βαμμένα μαλλιά με έλαιο καμελίας και εκχύλισμα λευκού τσαγιού. Έχει φίνο άρωμα που μας ταξιδεύει στους λευκούς αμμόλοφους της ανατολής . Λόγω του ελαίου έχουμε έως και τρεις φορές Απαλότερα μαλλιά και άμεση φωτεινότητα. Με το καινοτόμο Oleology Program επιτυγχάνουμε την προστασία της φυσικής λιπιδικής στιβάδας από τη φθορά, για μια απαλή επιφάνεια μαλλιών που ανακλά το φως.
Εφαρμόζουμε το Color Protection Shampoo το οποίο κλειδώνει το χρώμα στο εσωτερικό της τρίχας, διατηρώντας ταυτόχρονα να παλαιότητα και τη λάμψη των μαλλιών. Στη συνέχεια εφαρμόζουμε Express Post Color Treatment το οποίο βελτιώνει την συγκράτηση των μορίων των χρωστικών σε μόλις 30 δευτερόλεπτα! Τέλος εφαρμόζουμε Structure Mask για να ολοκληρώσουμε το αποτέλεσμα.

Pure african shea butter natural keratin care treatment

Damage Repair

Ιδανική θεραπεία Για ξηρά, εύθραυστα και φθαρμένα μαλλιά.
Η κατηγορία Damage Repair διαθέτει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση Shea butter και στοχεύει στην επαναφορά της ζωντάνιας των χημικώς επεξεργασμένων, καμένων και ξηρών μαλλιών.

Η αλωπεκία αποτελεί ένα μεγάλο κλινικό πρόβλημα, το οποίο τα τελευταία χρόνια συνεχώς διογκώνεται. Η θεραπεία περιέχει Laurus Nobilis – Adiantum Capilus Veneris & Persea Americana και εφαρμόζεται σε περιπτώσεις με Διάχυτο Γυροειδή και Ανδρογενετικού τύπου αλωπεκία. Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες και είναι μια ισχυρή formula ενδυνάμωσης και ανάπτυξης της τριχοφυΐας και κατά της τριχόπτωσης και της λιπαρότητας καθώς και της ξηροδερμίας. Επιτυγχάνει αναδόμηση της τρίχας και είναι ιδανικό για λεπτά μαλλιά.
Με το hair oil elixirion επιτυγχάνουμε γενική αναγέννηση του τριχοθυλακίου και αναδόμηση του στέλεχος της τρίχας. Πρόκειται για ένα εντελώς φυτικό προϊόν που συνδυάζει με θαυμαστά αποτελέσματα, τις ιδιώτες των ελαιωδών εκχυλισμάτων.
Σταματάει την τριχόπτωση από την δεύτερη εφαρμογή. Σε 10 εφαρμογές έχουμε επανέκφυση νέας τρίχας, σε έξι έως εφτά εφαρμογές η λεπτή αδύναμη τρίχα διπλασιάζει το πάχος της, ενώ με μία έως τρεις εφαρμογές επιτυγχάνεται η μόνιμη αναδόμηση των αφυδατωμένων και καμένων μαλλιών.

Η γνήσια βραζιλιάνικη κερατίνη είναι πιστοποιημένα χωρίς φορμόλη με ISO 9001 & Proof tests
Εφαρμόζουμε την UNIK BRAZILIAN KERATIN για να μειώσουμε το φριζάρισμα και τον όγκο σε κατσαρά και ατίθασα μαλλιά και να αποκτήσουμε λαμπερά, ευκολοχτένιστα μαλλιά για μεγάλο χρονικό διάστημα!
Τι κάνει; Περιέχει οξοακεταμίδιο της καρμποκυστείνης που παρέχει εντατική μείωση του όγκου και τα λειαίνει, ενώ αυξάνει την ελαστικότητα, τη δύναμη και την απαλότητα των μαλλιών.
Σε τι διαφέρει από άλλες κερατίνες;Το ενεργό συστατικό είναι επιβεβαιωμένο από ολοκληρωμένες μελέτες σαν ασφαλές συστατικό
Τα Πλεονεκτήματα της είναι:
-Εντατική μείωση του όγκου (άμεση)
-Κάνει απαλά τα μαλλιά (σταδιακή δράση)
-Ελέγχει το φριζάρισμα
-Δίνει λάμψη άμεσα
-Φυσική εμφάνιση (φωτεινότητα & ελαστικότητα)
-Διαπερατή θεραπεία, δηλαδή επιτρέπει να περνάει νερό, θρεπτικά συστατικά κλπ.

Τι αισθάνεσαι μετά τη θεραπεία; Ευκολοχτένιστα, περιποιημένα και ανθεκτικά μαλλιά με ελαστικότητα και φυσική κίνηση.